Vi har inga lediga tjänster just nu

Vi har tyvärr inga lediga tjänster just nu, men du är alltid välkommen att skicka en ansökan samt CV.

Vi sparar alla ansökningar om vi längre fram skulle behöva fler händer.

Vi vill gärna att du läser igenom Langkilde & Søns företagsprofil och historia innan du skickar din ansökan. Du hittar info om oss här.
Skicka din ansökan till langkildeogson@ls-flag.dk

Om oss

Langkilde & Søn är Danmarks äldsta flaggfabrik och leverantör til det danska kungahuset. Vi är ett traditionsrikt litet familjeföretag som sedan 1938 har levererat flaggor och tillbehör av högsta kvalitet i Skandinavien, och vi har en lång rad nöjda kunder i hela Norden - från kungahus och kända företag, till små verksamheter och privatpersoner. För oss är inget uppdrag för stort eller för litet.

Vi står också bakom Vibeke Scott som är ett designer brand under framryckning med fokus på loungwear och interiör. Både Langkilde & Søn och Vibeke Scott är företag som expanderar kraftigt, så vi har mer än tillräckligt att göra. Vi består av ett litet team av dedikerade danske, norska och svenska medarbetare och vi har kontor både i Köpenhamn och Hjørring i norra Jylland. Vi uppskattar kreativa och engagerade kollegor som kan bidra med att prägla företagens framtid.

Vi är alltid på utkik efter nya dedikerade kollegor. Alla lediga tjänser läggs ut här, så om du kan tänka dig att jobba hos oss, så håll dig uppdaterad på nya tjänster här.