FRAKT
Vi skickar våra försändelser med GLS/Schenker. Priset för leverans inom Sverige är alltid 59,- SEK vid köp online. Men vi kan också leverera utanför Sveriges gränser till ett fraktpris på 350,- SEK. Langkilde & Søn betalar den resterande del av, vad det faktiskt kostar att skicka paketet. Du får avisering via mail, sms eller brev när ditt paket finns på plats hos närmaste ombud för avhämtning.

LEVERANS
Vi levererar normalt inom 2-5 vardagar. Om du behöver leverans på ett specifikt datum så skriv gärna en kommentar, så gör vi allt för att leverera enligt önskemål. De flesta av våra produkter online finns på lager. I sällsynta fall kan en produkt vara slutsåld vilket leder till förlängd leveranstid, men då kontaktar vi dig med info.

Reklamflaggor, beachflaggor, banderoller och rollups har en leveranstid på 3 veckor.

RETURER
Om du har köpt en vara hos oss som du vill returnera, kan du enkelt göra det med GLS/Schenker. Detta gäller endast standardprodukter och inte specialtillverkade beställningar. Du packar helt enkelt in varan och lämnar in paketet hos närmaste Schenker-ombud. Till exempel på samma ställe som där du hämtade ut ditt paket. Du ska kunna upplysa vår adress samt din egen adress som avsändare och så får du ett kvitto på att paketet har skickats. Spara kvittot tills du har fått en återbetalning av oss. När försändelsen har nått oss och vi har godkänt din retur återbetalar vi beloppet till dig. Du betalar själv för returfrakten.

Om returen beror på en felleverans från vår sida, så betalar vi naturligtvis frakten.

Du kan hitta ditt närmaste Schenker-ombud här.

Returnera till:

Langkilde & Søn Flag
Vasekær 8, 1 sal.
2730 Herlev
Danmark

Glöm inte att lägga orderbekräftelsen i paketet

Angående frakt vid beställningar som inte görs online i webbutiken

Om du behöver råd, vägledning eller hjälp med det grafiska blir ditt köp till en manuell order som ska hanteras av våra medarbetare. Därmed prissätts frakt och hantering efter våra prislistor. Vi informerar dig alltid om priset när vi har kontakt angående ditt köp.

Om du har frågor, så kontakta oss på langkildeogson@LS-flag.dk eller telefon +45 96 23 11 00.