Köpvillkor


Om verksamheten

När du köper flaggor, vimplar och tillbehör hos Langkilde & Søn A/S, handlar du med:
 
Juridiskt namn: Langkilde & Søn
Org.nr (CVR): 30 92 49 67
Juridisk adress: Vasekær 8, 1., 2730 Herlev
Administrativ adress: Langkilde & Søn Flag, Vasekær 8, 1., 2730 Herlev, Danmark
 

Priser

Alla priser är inkl. 25% moms och i svenska kronor (SEK) där inget annat anges. Priserna gäller endast inom Sveriges gränser. Med förbehåll för tryckfel, avgifts- och valutaförändringar. Var uppmärksam på att frakt och försändelse tillkommer på den samlade ordern.


Prisgaranti

Hittar du det billigare, så betalar vi mellanskillnaden.
Prisgarantin gäller både fysiska butiker och webbutiker i Sverige.

 

Prisgaranti på:

Bandvimpel budget – korsvimpel budget – svenska flaggan budget
 

Prisgaranti – så fungerar det!

Om du inom 14 dagar efter ditt köp hos oss, hittar en identisk produkt, i en av de tre ovanstående kategorier, billigare hos en konkurrent i Sverige, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Skicka oss dokumentation senast 14 dagar efter ditt köp hos oss.
 
Innan du köper varan hos oss:
Hittar du ett bättre pris på produkten du önskar, i ovanstående kategorier, i en fysisk butik eller på nätet, så matchar Langkilde & Søn priset. Skicka dokumentation till oss på langkildeogson@ls-flag.dk.

Prisgarantin gäller endast de tre kategorier som nämnts ovan. Prisgarantin gäller inte varor, som andra aktörer bara säljer i begränsad utsträckning och tid, (kampanjer) och öppningserbjudanden, beställningsvaror eller varor som blivit speciellt framtagna till kunden.

Med förbehåll för tryckfel hos våra konkurrenter.

 

Betalning

Vi mottager betalning med Visa och Mastercard via den erkända betalningslösningen Quickpay. Eventuella transaktionsavgifter debiteras kunden. Det är först då varan skickas, som betalningen belastar ditt konto. Vi krypterar alla dina kortupplysningar med SSL (Secure Socket Layer). Det säkerställer att obehöriga inte kan läsa ditt kortnummer eller andra upplysningar under transaktionen med PBS. Läs mer om SSL här.
 

Reklamationsrätt

Som kund har du självklart rätt att reklamera en vara, som har fel eller brister, som redan fanns när varorna togs emot. Returnera varan och bifoga tillräcklig information för att underlätta expeditionen. Bifoga kopia av faktura/orderbekräftelse.

Reklamationsrätten gäller i 2 år och omfattar fabrikations- och materialfel.
 

Registrering av dina upplysningar

Vi vill gärna göra det så enkelt som möjligt för dig att handla hos oss. Därför har vi satt in en rad smarta funktioner, som baseras på, att vi redan vet vem du är, när du besöker oss nästa gång. Dessa upplysningar sparas i en så kallad “cookie” på din egen dator. Vi rekommenderar därför, att du tillåter cookies på din dator. Det hjälper dig ofta att få en bättre upplevelse av många webbsidor.

Vi samlar dessutom generell statistik om dem som besöker vår butik, och dessa upplysningar använder vi enbart internt, till att bli klokare på, hur våra kunder uppför sig, och vilka “hyllor” de kikar på medan de besöker oss. Vi registrerar också ditt namn, adress, telefonnummer och e-mailadress i förbindelse med din order. Dessa upplysningar lagras i upp till 5 år enligt reglerna för redovisning i bokföringslagen om lagring och arkivering.
 

Returrätt

Vi erbjuder 14 dagars full returrätt från den dag, du mottager varorna. Varorna ska returneras oanvända i originalförpackning och så långt som möjligt i samma skick, som då de levererades. När vi har mottagit och godkänt returneringen återbetalar vi snarast köpesumman till ditt kreditkort. Du ska själv betala returfrakten.

Returnera varor till denna adress:
Langkilde og Søn Flag
Vasekær 8, 1.
2730 Herlev
Danmark

Observera att vi inte tar emot paket skickade mot efterkrav.
 

Förbehåll

Vi tar förbehåll för utsålda varor, stavfel, tryckfel samt förseningar, t.ex. fraktbolag som vi inte har inflytelse över.
 

Copyright

Allt text- och bildmaterial på Langkilde & Søn är föremål för skydd enligt upphovsrättslagen och får inte användas i strid mot denna. Överträdelse kan medföra krav på förelägganden och ersättningskrav.