Om företaget
När du köper flaggor, vimplar och tillbehör hos Langkilde & Søn A/S, handlar du med:
Langkilde & Søn
Vasekær 8, 1., 2730 Herlev
Org.nr: DK30924967

Priser
Alla priser är inkl. 25% moms och i svenska kronor (SEK) där inget annat anges. Priserna gäller endast inom Sveriges gränser. Med förbehåll för tryckfel, avgifts- och valutaförändringar. Var uppmärksam på att frakt tillkommer på din beställning.

Betalning
Vi mottager betalning med Visa och Mastercard via den erkända betalningslösningen Quickpay. Eventuella transaktionsavgifter debiteras kunden. Det är först då varan skickas som betalningen dras från ditt konto. Vi krypterar alla dina kortupplysningar med SSL (Secure Socket Layer). Det säkerställer att obehöriga inte kan läsa ditt kortnummer eller andra upplysningar under transaktionen. Läs mer om SSL här.

Reklamationsrätt
Som kund har du självklart rätt att reklamera en produkt med fel eller brister, som redan fanns när produkterna togs emot. Returnera produkten och bifoga tillräcklig information för att underlätta expeditionen. Bifoga kopia av faktura eller orderbekräftelse.
Reklamationsrätten gäller i 2 år och omfattar produktions- och materialfel.

Returrätt
Vi erbjuder 14 dagars full returrätt från den dag du mottar varorna. Detta gäller endast standardprodukter och inte specialproducerade beställningar. Varorna ska returneras oanvända i originalförpackning och så vitt möjligt i samma skick, som då de levererades. När vi har mottagit och godkänt returneringen återbetalar vi genast köpesumman till ditt kreditkort. Du ska själv betala returfrakten. Vi rekommenderar att du returnerar med GLS eller annan transportör som erbjuder spårning av försändelsen, så att det aldrig kan förekomma tvivel omkring var försändelsen befinner sig.


Returnera till denna adress:
Langkilde & Søn Flag
Vasekær 8, 1.
2730 Herlev
Danmark

Observera att vi inte tar emot paket skickade mot efterkrav.

Administrationsavgift:
När din order skickas från vårt lager får du ett mejl från oss.
Om du inte har hört av Schenker inom 4-6 vardagar så vänligen kontakta oss.
Tänk på att om du inte hämtar ut ditt paket inom 7 dagar så skickas det automatiskt tillbaka. Vi återbetalar sedan beloppet minus 10% i administrationsavgift.

Förbehåll

Vi tar förbehåll för utsålda produkter, stavfel, tryckfel samt förseningar, t.ex. fraktbolag som vi inte har inflytelse över.

Registrering av dina upplysningar

Vi vill gärna göra det så enkelt som möjligt för dig att handla hos oss. Därför har vi satt in en rad smarta funktioner som baseras på att vi redan vet vem du är, när du besöker oss nästa gång. Dessa upplysningar sparas i en så kallad “cookie” på din egen dator. Vi rekommenderar därför att du tillåter cookies på din dator. Det hjälper dig att få en bättre upplevelse av många webbsidor.

Vi samlar dessutom generell statistik om dem som besöker vår butik. Dessa upplysningar använder vi enbart internt för att bli klokare på hur våra kunder uppför sig och vilka sidor de besöker hos oss. Vi registrerar också ditt namn, adress, telefonnummer och e-mailadress i förbindelse med din beställning. Dessa upplysningar lagras i upp till 5 år enligt reglerna för redovisning i bokföringslagen om lagring och arkivering.

Copyright
Allt text- och bildmaterial på Langkilde & Søn är föremål för skydd enligt upphovsrättslagen och får inte användas i strid mot denna. Överträdelse kan medföra krav på förelägganden och ersättningskrav.