Billiga reklamflaggor inklusive tryckt logga

>> Beställ reklamflaggor online här - klicka >>

Reklamflaggor har använts i århundraden för att skapa synlighet med allt från små vimplar till jättestora fasadbanderoller. Utnyttja potentialet i att visa din närvaro - oavsett om du äger en fastighet ut mot E4:an eller bara vill sticka ut ur mängden på nästa mässa. Flaggor utnyttjar vindens kraft för att sprida ditt budskap till omgivningarna på ett snyggt sätt.

Om du behöver nya reklamflaggor behöver du inte leta längre. Här får du hjälp med den grafiska layouten och både flagga och tryck är i en kvalitet som är bland den bästa på marknaden - vilket betyder längre livslängd för dina reklamflaggor. Och när det är dags att byta ut din reklamflaggor erbjuder vi att snabbt trycka nya flaggor, så du alltid har snygga och effektiva reklamflaggor i toppen av din flaggstänger.

Hur länge håller en reklamflagga?

Alla reklamflaggor levereras färdigmonterade och är klara att hissas upp i flaggstängerna. Vid normala svenska vindförhållanden kommer reklamflaggorna fortfarande att vara rätt fina i kanterna efter 4-6 månader, och ingen annanstans kan du få bättre förväntad livslängd på dina reklamflaggor - de håller helt enkelt längre än genomsnittet. Men man bör förvänta att de ska bytas ut med jämna mellanrum.

Du kan välja mellan reklamflaggor i en rad olika kvaliteter och med möjlighet för tryck i alla färger.


>> Klicka här - se priser på företagsflaggor


...ELLER RING TILL METTE

- Ring på +45 96 23 11 03. Alla vardagar.
Mette kan också kontaktas på mette@LS-flag.dk

På vår hemsida kan du beställa upp till 25 reklamflaggor direkt online. Om du behöver en större kvantitet, eller är intresserad av ett abonnemang på flaggor, så kontakta oss direkt för mer info.

Hos oss är du i goda händer. Vi producerar bl.a. flaggor till Mærsk, Vestas och Falck - bara för att nämna några av våra kända kunder. Många av våra fasta kunder har jobbat med oss i flera årtionden och uppskattar ord som kvalitet, integritet och leveranssäkerhet. Vi håller vad vi lovar.