Frakt & Leverans


Frakt


Vi skickar våra paket med GLS/Schenker. Priset för leverans inom Sverige är alltid 59,- SEK vid köp online. Men vi kan också leverera utanför Sveriges gränser, till ett fraktpris på 350,- SEK. Langkilde & Søn betalar den resterande del av, vad det faktiskt kostar att skicka paketet. Du får avisering via mail, sms eller brev när ditt paket finns på plats hos närmaste ombud för avhämtning. 

Behöver du råd, vägledning eller grafikhjälp, blir ditt köp till en manuell order, som våra medarbetare ska hantera. Därmed debiteras frakt och hantering efter våra prislistor. Du kan alltid få en prisuppgift genom att kontakta oss.
 

Leverans


Hos Langkilde & Søn levererar vi normalt inom 2-5 arbetsdagar. Om du har behov av varorna till ett visst datum, får du gärna skriva det i kommentarfältet, så gör vi allt vi kan för att leverera till önskat datum. Vi lagerhåller de flesta produkter, som du hittar på hemsidan. I sällsynta fall kan det dock förekomma att vissa varor är utsålda, vilket medför längre leveranstid. I så fall kontaktar vi dig.
 
Reklamflaggor, beachflaggor, banderoller och rollups har en leveranstid på 3 veckor.